Skejby ved Aarhus

person in blue long sleeve shirt sitting beside black laptop computer

Du kan godt huske din mors rengøringsvanvid. Der skulle vaskes toilet hver eneste dag. Hun brugte klorin. Farligt for miljøet. Men det var der ikke nogen, der tænkte på dengang. Der skulle også støves af og støvsuges hver eneste dag. Og vinduerne blev pudset mindst en gang om ugen. Hun var aktiv. Sådan ville du ikke selv ende. Selvom du faktisk godt kunne se fornuften i god hygiejne derhjemme. Da du så flyttede hjemmefra og blev studerende på universitetet måtte du jo så tage forskellige jobs for at få økonomien til at løbe rundt. Du ville være selvstændig, hvilket dengang betød, at du ikke ville modtage penge fra dine forældre.

Rengøring af firmaer

Du fandt derfor forskellige jobs. Et af dem var som rengøringsassistent. I et rengøringsselskab, der specialiserede sig i firmarengøring. Du fik jobbet, fordi du kunne fortælle om din mors rengøring af toilettet med klorin. Fik du træning? Nej, egentlig ikke. Det fik man bare ikke dengang. Du blev kastet direkte ind i arbejdet med at få gjort rent nede i nogle fabrikshaller – eller produktionsvirksomheder, som de bliver kaldt i dag. Det var hårdt arbejde. Der var tunge maskiner, som du skulle lære at håndtere sikkert. Der var store bøtter og flasker med rengøringsmidler, som nok ikke har været helt ok at indånde dampe fra. Men det var natarbejde, og du tjente gode penge. Så længe det varede. Men det var ikke så længe.

Ryggen knirkede

Du fik nemlig hurtigt problemer med ryggen. Du måtte stoppe. Men du havde lært meget om erhvervsrengøring. Og ja, selvom det måske ikke var din drøm at skulle beskæftige dig med rengøring resten af dit liv, så blev det faktisk grundlaget for en god karriere. Du fandt nemlig hurtigt ud af, at rengøring ikke bare er rengøring. Der er stor forskel på at skulle gøre rent i et kontorhus og i et privat hjem. Kontorrengøring er der mange firmaer, der tilbyder. Men rengøring for private, er der ikke så mange, der tilbyder – sådan professionelt. Kort sagt: Du fandt en niche inden for rengøring, som i dag har ført til, at du ejer et rengøringsfirma i Højbjerg. Det har adskillige små brancheafdelinger i hele aarhusområdet. Og det går strygende. Flere og flere travle familier har brug for en rengøringsservice, som de kan stole på kommer sådan som aftalt. Det skifter nemlig fra uge til uge for mange familier.

I Skejby ved Aarhus

Sommetider passer det bedst, at dine rengøringsassistenter kommer i løbet af weekenden. Andre gange, så er det bedst for familien, at dit personale kan komme om aftenen. Og det er netop denne fleksibilitet, som gør, at dit rengøringsfirma har fået succes. Du har ikke noget med, at der skal være faste aftaler og beløb. Nej, det bliver arrangeret fra gang til gang. Og ja, dit site er jo fantastisk. Kunden (familien) kan jo booke rengøring fra dit firma online. Dit firma er derfor i vækst. Og du ser frem til, at næste år bliver endnu bedre end dette år. Måske vil du udvide med endnu en afdeling for dit rengøringsfirma i Skejby.

Skrevet af Oliver
Scroll to Top