Selvmassage

Du har lige lidt dit livs største nederlag. Og du ved faktisk slet ikke, hvordan du skal håndtere det – sådan mentalt. Lige nu ligger du på sofaen og er kisteglad for, at du tog det her par Recovery Boots med dig. Du har trukket støvlerne på benene og forsøger at finde ud af, om du skal tale om nederlaget med andre – eller ej. Der er meget at tænke over. Ja, du er faktisk slet ikke sikker på, at du får valuta for pengene. Din aktivferie på det her sportscenter nede på en eller anden spansk ø går slet ikke som forventet.

Flere sportsskader

Skal du virkeligt tage på ferie og så komme hjem med flere sportsskader? Ikke tale om. Du læser lige rejseselskabets politikker igennem. Det dækker ikke behandling af sportsskader, som du selv har pådraget dig. Er det en sportsskade, at du nu ligger her på sofaen i ferielejligheden for at komme dig efter en rigtig hård cykeltur med det der oldboys hold, som du ikke kunne følge. Det er her dit nederlag opstod. Du mødte dem i går. Oldboysholdet. De pralede lidt af sig selv. Og du udfordrede dem. De inviterede dig derfor til at komme med dem på deres træning i dag.

Og du tog imod invitationen. Og nu må du indse, at du ikke kunne følge med dem, selvom de er ca. tredive år ældre end dig. Det er her nederlaget ligger. Alderen. De gamle mænd var toptrænede. De kunne cykle hurtigt. Op og ned på de små stier ude i det bjergfyldte landskab. Og de sidder lige nu nede i baren og har det sjovt sammen. Du ligger her – alene – med dine Recovery Boots på benene og forsøger at overbevise dig selv om, at det er ok.

Påvirker humøret

Du kan høre latteren fra baren. Der er nogen, der har det sjovt. Du kan ikke høre, om det er oldboysholdet. Men du har en mistanke. Kan du se dem i øjnene i morgen? Du ved det ikke. Og vil heller ikke spekulere på det. Du vil sørge for at få hvilet benene. Og cykeltræning skal du bestemt ikke nyde noget af i de kommende dage. Nej. Hellere løbe i dit eget tempo og få bygget selvtilliden op. Det var et nederlag. Unge mennesker skal jo være stærkere end ældre.

Jamen hør lige her: Sådan er det ikke altid. Det tager lang tid at blive toptrænet. Det er ikke noget, du bare sådan lige kan gøre fra den ene dag til den anden. Eller fra det ene år til det andet. Vil du være toptrænet, så skal du bruge tid på at blive det. Og det betyder, at du skal undgå sportsskader, og at du skal respektere, at din krop ikke altid er helt klar til den træning, som du tror, du kan overkomme.

Heldigvis findes der massagepistoler

Heldigvis har du dine Recovery Boots med dig. Du bliver smertefri i morgen. Men tag det roligt med træningen. Lad være med at løbe. Gå en lang tur og oplev landskabet. Du er jo ikke taget til Spanien kun for at træne, vel? Til gengæld har du taget din massagepistol fra Optimasport med dig – heldigvis.

Skrevet af Oliver
Scroll to Top