Afbud eller charter?

woman in brown sun hat lying on sand during daytime

Nu ved jeg ikke, hvad du modtager i din mails indgående bakke. Men jeg kan fortælle dig, at jeg lige i øjeblikket bliver bombarderet med mails fra flere forskellige flyselskaber, der forsøger at sælge billige rejser til mig. Der er 30% rabat, hvis jeg bestiller i løbet af de næste fem dage! Ja tak. Den er god med jer. Priserne er så høje i forvejen, at 30% rabat ikke rigtigt siger mig noget. Destinationerne, jeg kan vælge imellem, er meget få. Flyselskaberne spilder deres tid på at lege rejsebureauer. I hvert fald når det handler om mig og mine rejseplaner.

Billige portaler med rejser

Jeg kan jo finde billige rejser på andre portaler – og som virkeligt er billige.  Og når du benytter dig af andre portaler end de store flyselskabers, så kan du faktisk også selv bestemme, hvornår du vil rejse. Og hvor du vil rejse hen. Der bliver ikke sat et pres på dig, der siger, at du skal bestille din rejse indenfor de næste 72 timer, så du får 30% rabat! Nej. Du kan sidde derhjemme i fred og ro og finde netop den rejse, som du har lyst til at tage på. Eller et stort behov for at komme med på.
Men måske vil du gerne afsted i løbet af de næste 72 timer? Det kan da godt være.

Led efter afbudsrejser eller charterrejser

Så er det bare med at gå ind på en af de store rejseportaler igen, og lede efter afbudsrejser, som der altid vil være ret mange af. Folk har planer. Livet leves. Planerne bliver ændret. De må aflyse en rejse, som de havde planlagt. Og det kan du drage fordel af. Du kan komme afsted på en luksusrejse, som slet ikke koster en bondegård. Du skal bare lede i få minutter – og tage beslutningen.

Hører du til dem, der hellere vil planlægge og rejse med en gruppe ligesindede? Jamen så kig på charterrejser. Her får du alt serveret. Til få penge.

Hvad er afbudsrejser?

Afbudsrejser er rejser, hvor en person har aflyst sin reservation, og rejsearrangøren forsøger at sælge pladsen igen til en lavere pris. Disse rejser kan være tilgængelige for køb meget kort tid før afrejse, normalt kun få dage eller endda timer før afgang. Afbudsrejser kan være en god mulighed for dem, der er villige til at tage en sidste øjebliks ferie og ikke har noget imod at have mindre valgmuligheder eller fleksibilitet i deres rejseplanlægning.

Skrevet af Oliver
Scroll to Top